Bizi Takip Edin!
Dil Seçimi:

Seminer: CUMHURİYETİ GİYDİRENLER - ATATÜRK VE DİĞERLERİ 

  • Dernek : 0312 426 26 44 / 0312 426 26 48
  • Kurslar Departmanı: 0312 426 26 44 - 114 / 122
  • ABD Eğitim Danışmanlığı ve Arizona üniversitesi için: 0542 292 41 42
15.12.2023

Cumhuriyet döneminde giyim ve moda, toplumsal dönüşümün merkezinde yer aldı. Mustafa Kemal Atatürk liderliğindeki devrimler, geleneksel kıyafetleri modern ve fonksiyonel giysilerle değiştirdi. Bu seminerde, Cumhuriyet'in çağdaş görünürlüğünü sağlayan kıyafet değişimleri, özel Cumhuriyet elbiseleri ve Batı etkileri gibi konuları keşfedeceğiz. Türkiye'nin modernleşme sürecindeki giyim ve moda devrimlerini anlamak için bize katılın!  

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılı kapsamında düzenlenecek olan bu seminerde, Atatürk, Cumhuriyet ve Moda’yı Hacı Bayram Veli Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Mosa Tasarımı Bölümü’nden Prof. Dr. Fatma Koç bizlere anlatacak.  

Sunum ücretsiz olup kayıt zorunludur.  

Tarih: 15 Aralık 2023 

Saat: 19:00 

Yer: Türk Amerikan Derneği Cinnah Caddesi No: 20 Çankaya Ankara 

Kayıt formu: https://forms.gle/VsmsqcMHzavb5bbv8 

Diğer Haberler
Web sitemizdeki çerezleri (cookie) kullanıcı deneyimini artıran teknik özellikleri desteklemek için kullanıyoruz. Detaylı bilgi için tıklayınız.